کمک ۱۵ میلیارد دلاری پهلوی به آمریکا برای کشتار در ویتنام و چند کشور
محمدرضا پهلوی برای اینکه ژاندارم منطقه باشد و خوشخدمتیاش به آمریکا را بهخوبی نشان دهد، از جیب مردم، میلیاردها دلار برای ایالات متحده در آنسوی مرز ایران خرج کرد.

به گزارش جهت پرس؛ این روزها که ترامپ رئیسجمهور آمریکا انگارنهانگار جهان دستخوش تغییرات شده است، دست از دستورهای خارج از قواعد بینالمللیاش بر نمیدارد و در حال نسخه نوشتن برای بسیاری از کشورها از جمله ایران است. این خوی استکباری رؤسای جمهور آمریکا انگار تمامی ندارد و ما را بر آن داشت به بیش از ۵۰ سال قبل ایران بازگردیم تا برایتان روایتگر یک رژیم دستنشانده و غلام حلقهبهگوش پهلوی از ارباب آمریکاییاش باشیم، آن هم از نوع حضور در آنسوی مرزهای ایران تنهای تنها بهخاطر خودشیرینی و چاپلوسی محمدرضا پهلوی برای رئیسجمهور آمریکا؛ منتها با محور برباد دادن ثروت عظیم ایرانیها. با ما همراه باشید تا برایتان از حضور ارتشیهای پهلوی در جنگ خانمانسوز ویتنام و حضور کاملاً محرمانه و بیسروصدای آنها در عمان بگوییم.
خبر کوتاه است
خبر کوتاه است «در جنگ ویتنام رژیم پهلوی با ثروت ملت ایران چندین جنگنده بمبافکن را به ویتنام جنوبی برای سرکوب مردم ویتنام امانت داد»! حضوری که کاملاً با مخالفت جامعه ایرانی همراه بود. نویسنده کتاب «تاریخ روابط خارجی ایران» علیرضا ازغدی از حس و حال مردم ایران در آن زمان اینچنین نوشته است که «سياست همسوي شاه با آمريكا در جنگ ويتنام در داخل جامعه ايران مورد انتقاد بخش وسيعی از اقشار و طبقات مختلف مردم بود. در عرصه مطبوعات هم معترضين ضدجنگ با ويتنام همدردی میكردند.» این مورد و دهها مورد دیگر نشان میدهد که محمدرضا شاه در سیاست خارجی تنها مجری بیچونوچرای سیاستهای آمریکا بود و هیچگونه ارادهای از خودش نداشت.باز هم بگذارید تاریخ را ورق بزنیم، جنگ ویتنام که میان ویتنام شمالی (مورد حمایت شوروی و چین) و ویتنام جنوبی (مورد حمایت آمریکا) بود در سالهای ۱۹۵۴ تا ۱۹۷۵ (۱۳۳۳-۱۳۵۴) این خطه از جهان را دستخوش کشتار و جنگ قرار داد.
محمدرضا پهلوی گاو شیرده آمریکا در منطقه
هر چه به پایان این درگیریها نزدیک میشویم، میبینیم در مقطعی آمریکا به علت تضعيف سياسي، نظامی و اقتصادی این کشور به سبب درگیرشدن در جنگ پرهزينه ويتنام، دیگر تابوتوان هزینههای مالی و لجستیکی ارتشش را در ویتنام نداشت، چون از سویی با خروج انگلیس از شرق کانال سوئز، آمریکا چارهای ندید تا ایران را بهعنوان ژاندارم منطقه معرفی کند تا مگر با این سیاستش، بخشی از هزینههای جنگ در ویتنام را از دوش خودش بردارد.بااینوجود سیاست آمریکا در معرفیکردن ایران در قالب دکترین نیکسون از سوی ریچارد نیکسون در ۲۶ ژوئیه ۱۹۶۸ در جزیره گوام مطرح شد که بلافاصله بعد از آن ما شاهد افزایش چندین برابری فروش تسلیحات از سوی آمریکا به ایران در قالب بزرگترین قراردادهای تسلیحاتی بودیم، آن هم در دورهای که درآمد نفتی ایران در بالاترین حد خودش بود، درآمدی که انگار هیچوقت قرار نبود صرف آبادانی و رفاه مردم ایران شود و تنها باید بهپای منافع آمریکا قربانی میشد.
تصمیم ۱۲ دقیقهای محمدرضا پهلوی برای خوش خدمتی به آمریکا

پهلوی بودجه ارتش را ۲۴ برابر کرد تا به تریج قبای آمریکا برنخورد
با این اوصاف رژیم پهلوی تصمیمش را برای حضور در ویتنام جنوبی گرفت و با ۲۴ برابر کردن بودجه ارتشش تلاش کرد دل آمریکا را به دست بیاورد، تصمیمی که به بهای ریختن خون هزاران ویتنامی شد، به همین خاطر طبق گزارشها نزدیک به ۳۴ فروند هواپیمای F-۵ A از ایران رهسپار ویتنام شد و در کنار آن تکنسینهای ایرانی برای تعمیر جنگندههای ایرانی به ویتنام رفتند، همچنین ایران محلی برای سوختگیری جنگندههای اعزامی به ویتنام انتخاب شد. بااینوجود بخش اعظم نيروهای اعزامی ایرانی به ویتنام بیشتر جنبه پشتيبانی از نيروهای آمريكايی را بر عهده گرفتند و نقش مستقيمی در عمليات رزمی ايفا نکردند، از سویی دیگر بسیاری از جنگندههای ایرانی فرصت عملیات نظامی پیدا نکردند، زیرا دولت ویتنام جنوبی بهخاطر بحران نفت در بحبوحه جنگ اعراب و اسرائیل توانایی تأمین سوخت این هواپیماها را نداشت.در نهایت با وجود کمکهای همهجانبه آمریکا و متحدانش به ویتنام جنوبی، مخالفان قدرت را به دست گرفتند و در سال ۱۹۷۵ دولت ویتنام جنوبی سقوط کرد.
حضور نظامی محرمانه در کشور همسایه تنها به خاطر آمریکا!
این جنایات و خیانت های شاه ر و هیج کس یادش نمیره تا ابد