معوقات باقی مانده کادر درمانی بزودی پرداخت می‌شود

به گزارش جهت، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عصر امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا مازندران در شهرستان بابلسر اظهار کرد: مردم ایران با وجود مسائل اقتصادی و سلامتی ناشی از کرونا متحد و منسجم عمل کردند و با قدرت برابر این بحران مقابله کردند. وی با اشاره به مطالبات پرستاران دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: پرستاران […]

معوقات باقی مانده کادر درمانی بزودی پرداخت می‌شود

به گزارش جهت، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عصر امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا مازندران در شهرستان بابلسر اظهار کرد: مردم ایران با وجود مسائل اقتصادی و سلامتی ناشی از کرونا متحد و منسجم عمل کردند و با قدرت برابر این بحران مقابله کردند.

وی با اشاره به مطالبات پرستاران دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: پرستاران و پرسنل بیمارستان‌ها مبارزان اصلی خط مقدم جنگ با ویروس کرونا هستند که تحت فشار قرار دارند و ما دغدغه‌های پرستاران را درک می‌کنیم و امیدواریم با تدابیر اعمال شده دولت معوقات باقی مانده کادر درمان را بزودی پرداخت کند.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی به سوءاستفاده از مطالبات مردمی توسط سودجویان اشاره کرد و افزود: با درک شرایط فعلی جامعه و خویشتن‌داری باید از تشدید بحران جلوگیری شود.

قاضی‌زاده خواستار مدیریت در ورودی استان‌ها شد و گفت:  با تقویت برخی سیاست ها  و اعمال قوانین ، ورودی استان ها باید مدیریت شود تا استان های پر ترددی مانند مازندران بتوانند با خروج از پیک دوم به سمت بهبودی بروند.

استاندار مازندران نیز در خصوص معضلات معیشتی در شرایط کرونایی استان مازندران گفت: حوزه گردشگری ۳۰درصد از اقتصاد مازندران را دربر میگیرد و اعمال محدودیت تردد و سفر در مازندران،  به معیشت بخش بزرگی از جمعیت استان اثر میگذارد.

احمد حسین‌زادگان ادامه داد: هر تصمیمی در زمینه کرونا بر سر دوراهی سلامت و اقتصاد قرار میدهد که هر کدام با امنیت مردم جامعه ارتباط مستقیم دارد و نمی‌توان با تصمیم‌گیری‌های انفرادی و هیجان زده کشور را اداره کرد.

استاندار مازندران با تاکید بر این که هرگونه تصمیم گیری در ستاد مقابله با کرونای استان با نظر دانشگاه های علوم پزشکی استان صورت می‌گیرد گفت: هیچ تصمیمی بدون هماهنگی و موافقیت مجموعه های پزشکی در استان گرفته نمی‌شود و تا اختیارات استانی اجازه می داد دیدگاه های این مجموعه ها را معیار قرار دادیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزایش شیوع ویروس کرونا را به دلیل عدم توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی عنوان کرد و افزود: در اوج شیوع ویروس کرونا در پیک اول یک‌هزار و ۶۳۷ نفر و در پیک دوم یک‌هزار و ۶۲۱ نفر در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری بودند.

سیدعباس موسوی ادامه داد: اکنون مازندران در آخر پیک دوم به سر میبرد اما با توجه به سفرهای مسافران به این استان، ممکن است موج سوم وارد مازندران شود. تمام کادر درمانی خسته هستند و باید از شروع پیک سوم کرونا جلوگیری کنیم.

موسوی با تاکید بر لزوم افزایش اختیارات استانداران گفت: با توجه به شرایط کرونایی متفاوت استان‌ها ، باید با افزایش اختیارات استانداری‌ها ، ترددهای ورودی استان‌ها کنترل و مدیریت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در این جلسه با تاکید بر فرهنگ سازی رعایت نکات بهداشتی گفت: متاسفانه فرهنگ‌سازی رعایت نکات بهداشتی تنها به صورت آگاه‌سازی انجام شده است و در زمینه عمل به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان مازندران ضعیف عمل شده است.

سیدفراز جلالی نظارت بیشتر بر اصناف را لزوم کاهش شیوع ویروس کرونا عنوان کرد و به هزینه‌های سنگین درمان کرونا اشاره کرد و گفت: بستری شدن هر بیمار در بخش شبی ۴۰۰هزار تومان و در آی‌سی‌یو شبی ۱۰ میلیون تومان هزینه دارد که بسیار سنگین است.