فریدون صدیقی: اجازه ندهیم مرجعیت خبری بیش از این از دست برود

معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دیدار فریدون صدیقی، پیشکسوت رسانه و مطبوعات رفت؛ حفظ مرجعیت خبری رسانه‌های داخلی یکی از دغدغه‌ها و دل‌نگران‌هایی بود که صدیقی درباره آن صحبت کرد.

فریدون صدیقی: اجازه ندهیم مرجعیت خبری بیش از این از دست برود
213162

به گزارش جهت پرس؛ از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدرضا نوروزپور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیکنام حسینی‌پور مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در منزل فریدون صدیقی با این پیشکسوت عرصه پژوهش، نویسندگی و روزنامه‌نگاری دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، فریدون صدیقی درباره وضعیت حال حاضر روزنامه‌ها، رسانه‌ها و همچنین مشکلات شاغلان این حوزه از جمله بیمه و امنیت شغلی سخن گفت.

وی ادامه داد: با استفاده از مسئولیتی که دارید، قراری با روسای قوه‌های قضاییه و مقننه بگذارید و وضعیت رسانه‌ها را شرح دهید. نباید اجازه داد مرجعیت رسانه بیش از این به سمت رسانه‌های خارج از ایران برود.

این روزنامه‌نگار قدیمی و پیشکسوت، سپس از عدم توجه به وضعیت رسانه‌های مکتوب انتقاد و بیان کرد: در گذشته موجودیتِ دکه‌های سطح شهر وابسته به مطبوعات و نشر بود، در حالیکه در وضعیت فعلی اصلا به آن نمی‌پردازند. الان دکه‌ها، روزنامه را فله می‌کنند و یک بسته را ۷۰ هزار تومان می‌فروشند!

وی افزود: من هنوز رابطه‌ام را با خودکار بیک و کاغذ حفظ کرده‌ام‌ و هنوز هم سربرگ روزنامه کیهان سال ۵۱ که کار و فعالیتم را از آنجا آغاز کردم، دارم.

فریدون صدیقی: اجازه ندهیم مرجعیت خبری بیش از این از دست برود
 حضور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ در منزل فریدون صدیقی

فریدون صدیقی در پایان این دیدار خطاب به نسل جوان رسانه‌ای و روزنامه‌نگار گفت: نسل جوان ما باید بداند زندگی و آینده برای اوست. یادتان باشد ۳۰ – ۴۰ سال آینده در اختیار شماست و می‌توانید دنیا را عوض کنید.

فریدون صدیقی از پیشکسوتان حوزه روزنامه‌نگاری ایران است که شاگردان زیادی تربیت کرده است.

گزارش‌ها، یادداشت‌ها و نوشته‌های متعدد صدیقی به عنوان کارهای درسی در مراکز آموزشی تدریس می‌شود که از تاثیرگذاری تجارب وی در این زمینه‌ها حکایت دارد.

صدیقی در ۴۶ سال فعالیت حرفه‌ای خود، در شکل‌گیری و حیات ده‌ها روزنامه و مجله سهم و نقش داشته است. او نزدیک به ۲۰ سال سابقه تدریس روزنامه‌نگاری دارد و سال‌ها، نقدهای هنری و ادبی متعددی به آثار مختلف را به رشته تحریر درآورده است.