پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

غلط کردم به روش نتانیاهو؟

نتانیاهو در توییتی برای فرار از منجلاب جنگی که با غزه به راه انداخته است شروع این جنگ را به گردن مسئولان امنیتی خود انداخت که به سرعت آن را پاک کرد.
منتشر شده در 7 آبان 1402
در سرویس

نتانیاهو در پلتفرم ایکس بیانیه‌ای را حذف کرد که در آن سرویس‌های امنیتی را مسئول آنچه او به عنوان شکست امنیتی در پیش‌بینی حمله 7 اکتبر توصیف کرد، متهم کرد.

در خصوص انتشار این بیانیه، یایر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل گفت: تلاش‌های نتانیاهو برای فرار از مسئولیت و سرزنش نهادهای امنیتی ارتش را تضعیف می‌کند.

بنی گانتز، عضو دولت اضطراری اسرائیل نیز هم در این خصوص خطاب به نتانیاهو گفت: نتانیاهو باید اتهامات خود مبنی بر اینکه سران سرویس های اطلاعاتی مسئول شکست 7 اکتبر هستند پس بگیرد.

نتانیلهو با دریافت این انتقادات و ترس از برکناری وی از کابینه اسرائیل این توییت را پاک کرده و به گونه‌ای به اشتباه خود درمقابل افراد خود اعتراف کرد.

غلط کردم به روش نتانیاهو؟یا

اشتراک گذاری :

jhtp.ir/146185

لینک کوتاه

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه

تبلیغات

اخبار جدید

شبکه های اجتماعی