زنگ ورزش مدارس را فدای دروس دیگر نکنید

حیدری صاحب رتبه دو رقمی در کنکور ارشد که با رتبه یک به عنوان استعدادهای درخشان وارد مرحله دکتری شده‌ و دارای چندین مدال طلای ورزشی است، در برنامه «سلام تهران» ، درباره فعالیت‌های خود توضیح داد: از مقطع لیسانس رشته تربیت بدنی را انتخاب کردم. این بانوی ورزشکار که ساکن شهرستان پردیس تهران است، […]

زنگ ورزش مدارس را فدای دروس دیگر نکنید
85394

حیدری صاحب رتبه دو رقمی در کنکور ارشد که با رتبه یک به عنوان استعدادهای درخشان وارد مرحله دکتری شده‌ و دارای چندین مدال طلای ورزشی است، در برنامه «سلام تهران» ، درباره فعالیت‌های خود توضیح داد: از مقطع لیسانس رشته تربیت بدنی را انتخاب کردم.
این بانوی ورزشکار که ساکن شهرستان پردیس تهران است، درباره کسب موفقیت از دل محدودیت ها گفت: تحصیل امکانات خاصی نمی خواهد، از طرفی من هیچ‌وقت در کلاس‌های کنکور شرکت نکردم. تمام موفقیت‌هایم را مدیون پدر و مادرم هستم. مادرم خیلی دوست داشت که من دانشجوی دکتری شوم اما متاسفانه دیگر خودشان در قید حیات نیستند.

وی درخصوص مشکلات پیش رو برای بانوان ورزشکار گفت: باید وزارت آموزش و پرورش، وزارت کار و دیگر نهاد‌ها، ظرفیت‌های یک منطقه را بررسی و سپس زیرساخت فراهم کنند. لازم است ارگان‌های متولی، جوان‌گرایی و تخصص‌گرایی را سرلوحه خود قرار دهند.

حیدری با بیان اینکه بیشتر اوقات دختران و پسران در مدرسه سپری می شود، ادامه داد: هفته‌ای ۲ ساعت به ورزش اختصاص داده می‌شود که خیلی وقت‌ها همین زمان را هم برای درسهایی مثل ریاضی و… اشغال می‌کنند. باید استعداد‌ها را کشف و نخبه‌ها را ارزش‌گذاری کنیم، در غیر اینصورت افراد دیگر تمایلی برای فعالیت نخواهند داشت.
وی در ادامه در خصوص انتظارات خود از مسئولین برای حمایت از بانوان ورزشکار بیان کرد: خواهشمندم تفکیک جنسیتی قائل نباشند. رسانه‌ها به بانوان مدال‌آور هم توجه کنند. دیدگاه وزارت ورزش و جوانان در دوره جدید نگاه مثبت به ورزش بانوان است که باید دید تا چه حد عملی می‌شود‌.

حیدری تصریح کرد: تفکیک وزارت ورزش و جوانان در دست پیگیری است و امیدواریم زودتر محقق شود زیرا حوزه جوانان به تنهایی بسیار گسترده است.