پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

زمان و نحوه مصرف گریپ‌فروت چگونه است؟

گریپ فروت یک میوه زمستانی و از خانواده مرکبات است که زمان و نحوه مصرف خاصی دارد.
منتشر شده در 1 دی 1400
در سرویس

به گزارش جهت پرس، گریپ‌فروت از جمله مرکبات خوشمزه و پرخاصیتی است که اکثر افراد بخاطر طعم ترش و تلخ آن را دوست ندارند، اما آیا آن هایی که از خواص این میوه خبر دارند می دانند باید چطور و چه زمانی آن را مصرف کنند؟

گریپ‌فروت؛ میوه ای پرخاصیت از خانواده مرکبات

گریپ‌فروت میوه‌ای از خانواده‌ مرکبات است که علاوه بر طعم خوبی که دارد، سرشار از ترکیبات مفید مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها، فلاونوئیدها، فیبرهای غذایی و غیره است.

گریپ فروت یک میوه زمستانی محسوب می شود و افرادی که قصد دارند در تمام سال از فواید آن بهره ببرند، می‌توانند از پودر گریپ فروت یا آبمیوه آن استفاده کنند.

در حقیقت می توانید، پودر آن را به‌صورت آماده از بازار تهیه کنید و سپس آن را در آب حل کنید و بنوشید و یا حتی در تهیه انواع اسموتی از این پودر استفاده کنید.

باید بگوییم که به طور کلی گریپ‌فروت میوه‌ای بدون خطر محسوب می شود و فواید زیادی برای سلامتی و زیبایی دارد، اما با این وجود این میوه را نیز مانند تمام مواد مغذی دیگر باید در حد اعتدال مصرف کنید.

گریپ فروت میوه ای سرخ رنگ است که تقریبا کمی بزرگ‌تر از پرتقال است و طعم ترش و دلچسبی دارد.

این میوه در مناطق گرمسیری به وفور یافت می‌شود و خواص دارویی بسیاری دارد و یکی از مهمترین فواید این میوه کمک به دفع سنگ کلیه است.

نوشیدن روزانه یک لیوان آب گریپ فروت علاوه بر تامین آب و انرژی مورد نیاز در طول روز، باعث شادابی پوست و مو می‌شود و باید این را بدانید که؛ مصرف این میوه به کاهش وزن شما کمک می‌کند، اما برای افرادی که دارویی خاص را در برنامه دارویی خود دارند و آن را مصرف می کنند؛ ممکن است بسیار خطرآفرین باشد.

نکته مهم این است که نباید در مصرف گریپ فروت زیاده‌روی کنید و در صورتی که دارویی خاص مصرف می کنید باید حتما با پزشک خود مشورت کنید.

گریپ فروت را چگونه بخوریم؟

ممکن است برخی از افراد زمانی که برای اولین بار میوه گریپ فروت را تهیه می‌کنند، طعم و مزه آن را دوست نداشته باشند و باید بدانید که؛ این میوه در مقایسه با پرتقال و نارنگی ترش‌تر است و قاعدتا نحوه خوردن آن نیز متفاوت خواهد بود.

پوسته‌ داخلی میوه گریپ فروت طعمی تلخ دارد و بهتر است در زمان میل کردن این میوه؛ پوسته سفید رنگ اطراف پره‌های آن را جدا کنید.

اما توجه داشته باشید که، اگر طعم گریپ فروت برای شما زیادی ترش است بر روی آن کمی شکر بپاشید البته باید کمی صبر کنید تا شکرها آب شوند و به خورد میوه برود سپس آن را نوش‌جان کنید.

یکی دیگر از روش‌های معروف در مصرف میوه گریپ فروت این است که آب آن را به کمک یک دستگاه آبمیوه‌گیری بگیرید و سپس آن را نوش جان کنید.

گریپ فروت

چه زمانی و چقدر باید گریپ‌فروت مصرف کنیم؟

همانطور که میدانید و پیش از این نیز گفته شد؛ گریپ‌فروت دارای خاصیت چربی‌سوزی بسیاری است و افرادی که تمایل به کاهش وزن دارند، می‌توانند نصف لیوان از آب طبیعی این میوه را حدود 30 دقیقه قبل از صرف وعده‌های اصلی غذایی‌شان مصرف کنند و با توجه به اینکه نوشیدن آب گریپ‌فروت سبب افزایش شادابی و تمرکز خواهد شد، بهتر است آن را در برنامه غذایی خود در صبحانه بگنجانید.

در حقیقت مصرف نصف لیوان آب گریپ‌فروت پس از میل کردن غذا هم به هضم بهتر مواد غذایی و پیشگیری از احساس پُری سر دل کمک می‌کند و البته از آنجایی که امکان تداخل دارویی با مصرف گریپ‌فروت وجود دارد، بهتر است اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید یا در دوران بارداری و شیردهی هستید، با مشورت پزشک خود این میوه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.

مصرف گریپ فروت برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا
از گریپ فروت به‌‌ عنوان یک ماده گیاهی برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می شود.

آنتی‌ اکسیدان‌ هایی در گریپ فروت یافت می شود که دارای خواص ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی است و از این رو می‌ تواند از بروز بیماری‌ های سرماخوردگی و آنفلوانزا پیشگیری کند.

همچنین باید بدانید که گریپ فروت دارای خاصیت ضد سرطان و ضد التهاب است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :

jhtp.ir/78388

لینک کوتاه

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه