پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

بازی‌های پاراآسیایی هانگژو؛

دومین طلای پاراتکواندوی ایران سهم پور رهنما شد

نماینده پاراتکواندوی کشورمان مدال طلای رقابت‌های پاراآسیایی هانگژو را به گردن آویخت.
منتشر شده در 2 آبان 1402
در سرویس

در ادامه مسابقات پاراتکواندو بازی‌های پاراآسیایی، مهدی پور رهنما در دیدار نهایی وزن ۷۰- کیلوگرم برابر «چن شیه» از چین به میدان رفت و با برتری ۱۶ بر ۳ به نشان طلا دست یافت.

وی دور نخست «خسنوف» از ازبکستان را ۲۴ بر ۱۲ شکست داده و سپس با پیروزی ۱۴ بر ۵ در مبارزه با «علی کلوف» دیگر نماینده ازبکستانی این وزن راهی دیدار نهایی شده بود.

در مسابقات امروز تا اینجای کار سعید صادقیان پور به نشان نقره دست پیدا کرده است. رزا ابراهیمی اولین طلا پاراتکواندو را به خود اختصاص داد. رومینا چمسورکی هم در دیدار پایانی برای کسب مدال طلا به دیدار نماینده چین می‌رود.

تیم ملی پاراتکواندو ایران با ۱۰ ورزشکار در این دوره از بازی‌های پاراآسیایی شرکت کرده است. در نخستین روز از این بازی‌ها مریم عبدالله پور، مهدیه سادات حسینی و نرگس جوادی در پارا تکواندو صاحب مدال برنز شدند.

اشتراک گذاری :

jhtp.ir/145737

لینک کوتاه

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه

تبلیغات

اخبار جدید

شبکه های اجتماعی