دورریز غذای کشور ۲۵ میلیون نفر را سیر میکند
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
به گزارش جهت پرس؛ دکتر سیدمحمدعلی رضوی روز یکشنبه در گفت و گویی افزود: بر اساس اطلاعات موجود میزان دورریز غذا در کشور ما بسیار بالاست و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود و علم و دانش نیز به کمک این حوزه بیاید.
وی اظهار کرد: سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته میشود.
رضوی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج میبرند، اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوءتغذیه هستند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته سند امنیت و ایمنی غذایی کشور تدوین و ابلاغ شد، بیان کرد: ۲۸ سازمان در تدوین این سند همکاری داشته اند.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مستقر در خراسان رضوی با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا، گفت: این همایش با محورهای تولید و فراوری غذا، جامعه و دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا، تابآوری، ثبات و پایداری، روز ۲۵ مهر در مشهد برگزار میشود.
رضوی افزود: بیش از ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه علمی این همایش رسیده است که ۱۰۴ عنوان مقاله در قالب پوستر، سخنرانی و غیره ارائه میشود.
اخبار پیشنهادی
نامه جمعی از پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان درباره قانون حجاب
موضوع پوشش مناسب، حجاب و عفاف نهتنها برآمده از باورهای دینی ماست، بلکه عقلای جوامع دیگر نیز به آن اذعان دارند. امروزه در جوامع غربی مقالاتی معتبر به اثرات برهنگی و رهاشدگی مقوله پوشش بر افزایش شگفتآور خشونت علیه زنان در جامعه و حتی خانواده، کاهش آزادیهای اجتماعی و انسانی زنان و نیز سلامت فردی زن و نیز مرد پرداختهاند.این بخشی از نامه جمعی از جامعه پزشکی درباره قانون حجاب است.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
کاش میشد و مردم میتونستن فرهنگ سازی کنن برا خودشون در این مورد