داوران همه فیلمها را دیدهاند؟
قرار نگرفتن آثار باکیفیت در لیست نامزدهای چهلوسومین جشنواره فیلم فجر، حرف و حدیثهای زیادی را بوجود آورده است.

به گزارش جهت پرس؛ لیست کاندیدهای جشنواره فجر چهلوسوم اعلام شد اما انقدر بهتآور و خجالتآور است، که انگار هیات داوران بعضی فیلمها را اصلا ندیدهاند و از فرآیند داوری بیرون گذاشتهاند.
برای مثال ندیدن «خدای جنگ» در هیچ رشتهای شگفتانگیز است. این شگفتی وقتی به اوج میرسد که فیلمهای بسیار ضعیف و ناتوانی مثل شمال به جنوب غربی، ۱۹۶۸ که حداقلها را هم ندارند، مورد توجه قرار گرفتهاند.
چطور میتوان نافیلم «شمال از جنوب غربی»را که نه دکوپاژ دارد و نه کارگردانی و نه فیلمنامه، در اصلیترین بخشها نامزد کرد؟ چون فیلم هزینه بسیار کلانی داشته است و دوستان به دنبال توجیه پروژه از پیش شکستخورده خود هستند؟
چطور میشود ۱۹۶۸ را دید -که انگار موساد آن را ساخته است تا قدرت خود را به ایرانیها نشان دهد- و «خدای جنگ» و «ترک عمیق»و حتی «ناتوردشت» را ندید؟ اگر قرار بر تحویل گرفتن فیلمهای نهادی و ارگانی برای توجیه حیفومیل کردن بودجهها بوده است، چرا بهترین فیلم ارگانی که اتفاقا بهترین فیلم جشنواره است مورد توجه قرار نگرفت؟ چون سفارشی نیست و سازندگانش با تمام وجود پای کار بودهاند؟
لیست کاندیدها یکی از بدترین لیستهای ادوار جشنواره فجر است. جای خیلیها در این لیست خالی است.
رضا بابک باید برای «ترک عمیق» کاندید بهترین بازیگر میشد، نه شهاب حسینی و رضا عطاران که در «رها» و «صددام» بدترین بازیهایشان را انجام دادهاند.
انیمیشنها که از معدل فیلمهای رئال جشنواره فاصله بسیار زیادی دارند، حداقل باید در کارگردانی، فیلمنامه و تدوین با فیلمهای دیگر رقابت میکردند و کاندید میشدند.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.