خرسندی تیم نفوذی مرتبط با رسانههای معاند در خبرگزاری ایسنا از تغییرات دولت
یک کانال تلگرامی با اشاره برخی فعالیت های اصلاح طلبان تندرو برای بازگشت به خبرگزاری ایسنا، نوشت: آیا مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنان اصرار دارند که جهاددانشگاهی و زیر مجموعههایش حیات خلوت چند چهره و جریان سیاسی خطرناک و البته کهنهکار باشد و هیچ ارادهای برای اصلاح این تشکیلات بظاهر انقلابی ندارند؟

به گزارش جهت پرس؛ کانال تلگرامی رهش در مطلبی نوشت: درحالیکه طی سالهای بعد از دولت سیزدهم، خبرگزاری ایسنا متعلق به جهاد دانشگاهی، تا حدود زیادی در انتشار اخباری با هدف خوراکسازی برای رسانههای معاند و زنجیرهای مهار شد، این روزها همان تیم نفوذی بعد از تغییرات دولت ابراز امیدواری برای بازگشت به کار کردهاند.
جهاد دانشگاهی با اینکه جزو دستگاه های پس از انقلاب محسوب میشود ولیکن به مرور به پایگاه اول جریان موسوم به اصلاحات مبدل شد.
حضور چهرههایی چون ابوالفضل فاتح از موسسین ایسنا که پس از فتنه ۸۸ از کشور گریخت یا چهرههایی که بعدها هرکدام به بهانهای به کشورهای غربی پناهنده شدند، باعث شد این خبرگزاری و کارکنان آن همواره حواشی کوچک و بزرگی برای کشور حتی در سطح بینالمللی ایجاد کنند.
شبکه نفوذ گسترده مرتبط با رسانههای معاند و زنجیرهای که با پول بیتالمال و ذیل عنوان جهاد دانشگاهی فعالیت میکند، همواره از پاسخگویی و حسابرسی گریخته است و دهها میلیارد از بودجه دولت و قراردادهای بازرگانی آن تا پیش از دولت آیتالله رئیسی غیرشفاف و محل شبهه بود.
استخدام گسترده نیروهای مشکوک مرتبط با فاتح با گرایشات تند اصلاحطلبی در بدنه جهاددانشگاهی که در فتنه ۸۸ و وقایع ۹۸ و ۱۴۰۱ نقش فعال داشتند، نشان دادند این دستگاه از ماموریت و اهداف خود منحرف شده و برخی از اعضای آن هیچ علاقهای به فعالیت در جهت اهداف انقلاب اسلامی ندارند و در طرف مقابل در عمده فعالیتهای تبلیغی و ضدامنیت ملی رد پای آنها مشخص است.
دستگاه عریض و طویل و بدون نظارت مشخص جهاد دانشگاهی آیا باز هم قرار است، محل تاخت و تاز، بقایای افراد سیاسی وابسته به یک جناح خاص باشد که طی این سالها با رویههای غلط سیاسی، محمل حرکتهای رادیکال علیه کشور بوده است؟این نگرانیها زمانی افزوده میشود که بدانیم، بزودی قرار است بار دیگر، ایسنا امید ضدانقلاب و توپخانه علیه منافع کشور باشد؟
آیا مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنان اصرار دارند که جهاددانشگاهی و زیر مجموعههایش حیات خلوت چند چهره و جریان سیاسی خطرناک و البته کهنهکار باشد و هیچ ارادهای برای اصلاح این تشکیلات بظاهر انقلابی ندارند؟

نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.