پایگاه خبری تحلیلی جهت پرس

جهت پرس بررسی می کند

حواشی کمتر گفته شده توسط کاربران توئیتر درباره حادثه شاهچراغ

غروب روز گذشته در یک حادثه تروریستی در حرم حضرت شاهچراغ علیه السلام یک نفر که خادم حرم بود شهید و ۷ تن دیگر مجروح شدند.
منتشر شده در 23 مرداد 1402

حادثه تررویستی روز گذشته شاهچراغ حواشی و ابعاد مختلفی داشته است. سری به توئیتر زده و این حواشی کمتر گفته شده را از زبان کاربران منعکس می کنیم.
یک کاربر توئیتر با انتشار عکسی از تیم بستکبالیست دختران به دستبند سیاه آن ها که برای حادثه شاهچراغ بسته بودند اشاره داشت.

رسانه

کاربر دیگری با اشاره به جمله جز زیبایی ندیدن حضرت زینب (س) حواشی را به آن تشبیه کرد. 

رسانه

 کاربر دیگری به اشاره به کمک کودک به پدرش هنگامی که تیر خورده بود فرق بین تمدن اسلامی و شیطانی را متذکر شد.

رسانه

 کاربر دیگری با اشاره به اعتراض دو خانم به نیروی امنیتی که فرد مشکوک بعد از حادثه شاهچراغ معترض شده بودند اشاره کرد.

رسانه

 کاربر دیگری به زنی که امانت دار اشیای افراد حاضر در حادثه شاهچراغ بودند اشاره کرد…

رسانه

کاربر دیگری درباره وجود عناصر بهائیت در حادثه تروریستی شاهچراغ گفت و یادآور شد که چرا همچنان این فرقه در پی حقوق شهروندی هستند؟ 

رسانه

 کاربر دیگری از زبان شاهدان عینی گفت که فرد مسلح هنگام چکاندن ماشه میپرسید: شما شیعه علی هستید یا سیدعلی؟

رسانه

 کاربر دیگری از زبان آقای بادپا نیروی خدمه شاهچراغ نقل قول کرد که ایشان ترسی نداشت و کمک خود حضرت وارد عمل شد.

رسانه

 

اشتراک گذاری :

jhtp.ir/1155

لینک کوتاه

اخبار پیشنهادی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ویژه