توضیحات یکی از اعضای استفتائات دفتر رهبر انقلاب درباره ماهیت شرعی وام اربعین / وام اربعین مرابحه است
برخی اشکال کردند که وام سفر به عتبات در ایام اربعین قرض ربوی است، اما این وام در قالب وام مرابحه اعطا میشود.
حجت الاسلام والمسلمین کریمی گفت: برخی اشکال کردند که وام سفر به عتبات در ایام اربعین قرض ربوی است، اما این وام در قالب وام مرابحه اعطا میشود.
ماهیت وام مرابحه این است که بانک پولی را به صورت امانت در اختیار شما قرار میدهد و شما را وکیل میکند که برای بانک ارز و دینار به صورت نقدی بخرید، این دینار مال بانک محسوب میشود، با وکالتی که از بانک دارید دینار خریداری شده را مدتدار و با سود مشخص به خودتان میفروشید؛ در واقع فروشنده بانک است و خریدار شما.
مساله ۲ میلیون و پانصدهزار تومان که باید بماند تا اقساط تمام شود با شرط در ضمن قرارداد مرابحه حل میشود؛ طبق نظر امام (ره) و مقام معظم رهبری این مساله ایرادی ندارد.
البته براساس نظر آیتالله سیستانی که هر نوع شرط مرتبط با قرض را اشکال میکنند، مقلدان ایشان میتوانند در این مساله چون احتیاط واجب است مراجعه به مراجع دیگر کنند.
اخبار پیشنهادی
چرا ایران در آشوبهای پاییزی سوریه نشد؟
تغییر هوشمندانه در استراتژیهای اطلاعاتی همراه با بازخوانی و داشتن صبری هدفدار، توانست در تغییر آرایش پدافندی و آفندی و نیز تجمیع تحلیلهای دشمن شکاف ایجاد کند. درواقع در آشوبهای پاییزی توانستیم بدون استفاده از سلاح گرم، مدار از جا در آمده را دوباره به شکل اولیه تنظیم و مرصادی دیگری خلق کنیم.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.