«تهران»؛ کمدی ناخواسته ای که قرار بود حماسی باشد
«تهران»، «لولیتاخوانی در تهران»، «هوملند»، «تاتامی»، «بدون دخترم هرگز»، «دانه انجیر معابد» و الخ با دست گذاشتن و تأکید بر مشکلات و موانع ساختاری ما و همچنین برجسته کردن آنها نهتنها درصدد بینیاز کردن نگاه افکارعمومی از تولیدات تلویزیونی و سینمایی داخل برآمدهاند، بلکه بسیاری از اقدامات شوم دولتهای سفارشدهنده را به اموری عادی تقلیل میدهند تا بدین واسطه بتوانند نقشههای راهبردی خود را بدون هیچ مزاحمتی عملی کنن

به گزارش جهت پرس؛ اسرائیل، آمریکا و دیگر کشورها در غربِ معرفتی و فرهنگی با هدف پیروزی در جنگ نرم، آثاری را برای مخاطبان هدف خود تولید میکنند و چندان هم اهمیتی به بحث مالی ماجرا نمیدهند، چون پرداخت مناسب سینمایی در این مورد خاص موضوعیت ندارد و هدف ناتوئیزه کردن اذهان بینندگان ایرانی و دامن زدن به شکاف میان دولت و ملت است.
فصل سوم سریال تهران، داستان یک افسر اطلاعاتی موساد است که با هدف کار انداختن یک راکتور هستهای و همچنین خنثی کردن عملکرد پدافند هوایی کشور به ایران میآید و پس از شکست خوردن ماموریتش تصمیم به ماندن در اینجا میگیرد. او که پیش از آغاز انقلاب اسلامی در ایران به دنیا آمده بود تصمیم میگیرد که بیشتر در مورد کشور زادگاهش بداند و ارتباطش با مردم را تقویت کند.
همین خط داستانی به ما میگوید که سریال تهران کاملاً در راستای اهداف موساد و شخص بنیامین نتانیاهو و حزب محافظهکار لیکود است که دستاندرکاران آن با استفاده از دستورالعملهای مشخص، اهداف راهبردی اسرائیل در منطقه را در قالب آثار نمایشی پیادهسازی میکنند. تهران قرار بود تبدیل به یک اثر نمایشی حماسی شود و ذهنیت مخاطبانش را تغییر دهد، اما همانطور که پیشتر اشاره کردیم اکنون بیشتر با یک کمدی مواجهیم.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.