سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد؛
تایید اولین داروی تزریقی برای پیشگیری از HIV
اولین داروی تزریقی برای پیشگیری از عفونت HIV توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شد.

به نقل از مدیسن نت، دکتر «دبرا بیرنکرانت»، مدیر بخش ضد ویروسی در مرکز دارویی سازمان غذا و دارو، گفت: «تأیید امروز اقدام مهمی در تلاش برای پایان دادن به اپیدمی HIV با ارائه اولین گزینه برای پیشگیری از HIV است که شامل مصرف روزانه قرص نمیشود.»
داروی Apretude (cabotegravir)، برای مصرف در بزرگسالان و نوجوانان در معرض خطر با وزن حداقل ۳۵ کیلوگرم تأیید شد تا خطر ابتلاء به HIV را کاهش دهد. ابتدا به صورت دو تزریق به فاصله یک ماه و سپس هر دو ماه یک بار تزریق میشود.
به گفته محققان، افرادی که در برابر ابتلاء به HIV آسیب پذیر هستند، با Apretude خطر ابتلاء به HIV در آنها با شش تزریق در سال کاهش مییابد.
FDA خاطرنشان کرد: «تا به حال، دو نوع قرص روزانه (Truvada و Descovy) تنها گزینههایی بودند که استفاده میشدند، اما پیروی از این داروهای روزانه برای جلوگیری از HIV میتواند دشوار باشد.»
محققان در آزمایشات خود در قالب دو کارآزمایی دریافتند خطر ابتلاء به عفونت HIV در افرادی که Apretude مصرف کردند، ۶۹ درصد کمتر از افرادی بود که Truvada مصرف کردند. طبق گفته FDA، در کارآزمایی دوم، افرادی که Apretude مصرف کردند نسبت به افرادی که Truvada مصرف کردند ۹۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به عفونت HIV بودند.

اخبار پیشنهادی
گوگل یا هوش مصنوعی؟ نبردی برای آینده جستجو
بحثهای زیادی درباره احتمال پایان سرچ گوگل مطرح شده است؛ چرا که بسیاری از تحلیلگران پیشبینی میکنند پلتفرمهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT در نهایت جایگزین جستجو در گوگل خواهند شد. اما هنوز زمان زیادی باقی مانده تا برنامهها و پلتفرمهای هوش مصنوعی بتوانند بهطور کامل تجارت جستجو را از گوگل بگیرند. امسال، گوگل بهطور میانگین روزانه 13.5 میلیارد درخواست جستجو پردازش کرده است، در حالی که این عدد برای ChatGPT تنها 1 میلیارد درخواست جستجو در روز بوده است.
هوش مصنوعی در ایران؛ از شور تبلیغاتی تا بحران راهبردی
سیدمجتبی میرجعفری، رئیس کمیسیون اینترنت اشیای نظام صنفی رایانهای و مدیرعامل شرکت آفرینش سامانه مهر در رابطه با رویکرد و نوع نگاه فعلی به هوش مصنوعی در کشور و لزوم حرکت به سمت خلق ارزش واقعی با مشارکت بخش خصوصی یادداشتی نوشته است. او در این یادداشت اشاره کرده آنچه اکنون بیشتر مشاهده میشود تحت تاثیر قرار گرفتن از این فناوری، سندزدگی و پراکندگی نهادی است.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.