جهت پرس واکنش‌ها به اعدام قاچاقچی دختران ایرانی را بررسی می‌کند

به اسم آزادی اما به کام تن فروشی و تجارت ناموس ایرانی

صبح امروز 30 اردیبهشت خبر اعدام سرشبکه قاچاق انسان در سانه‌های خارجی و داخلی اعلام شد اما در اقدامی عجیب رسانه های معاند تلاش کردند این قاچاقچی دختران ایرانی را یک فرد عادی جلوه بدهند.

به اسم آزادی اما به کام تن فروشی و تجارت ناموس ایرانی
6830

صبح امروز 30 اردیبهشت 1402 خبری در فضای رسانه‌ای خبرگزاری کشور با تیتر اعدام سرشبکه قاچاق انسان منتشر شد.

رسانه رسانه رسانه رسانه رسانه

این خبر در رسانه‌های داخلی و خارجی مورد توجه همگان قرار گرفت در حدی که رسانه‌های خارجی اعدام این قاچاقچی انسان با واژگانی تعجب برانگیز اعدام یک فرد عادی جلوه دادند!

رسانه

 

رسانه رسانه رسانه

ماجرای اصلی این اعدام چه بود؟

شهروز سخنوری در سال 98 با گزارشی از دستگیری خانمی به همراه چند دختر و پیگیری ماجرا که سر شبکه قاچاق انسان او را لو می‌دهد بازداشت می‌شود. سارا جرف دریس زاده، خانمی که در این پرونده بازداشت شد دختران را از سراسر ایران برای زندگی بهتر و پیشرفت در غرب جمع آوری و با قاچقچیان انسان آنها را از مرز عبور داده و به کشورهای عربی می‌فرستاد. بعد از دستگیری و تشکیل پرونده و اعترافات باند الکس او متهم شناخته شده و اقدامات برای دستگیری وی آغاز.

یکی از افراد باند وی در خصوص الکس می‌گوید: الکس پاسپورت ما دو نفر را گرفت و بابت هر مرحله فحشا، از ما مبلغ ۱۷ میلیون تومان درآمد داشت. پس از آن بود که الکس من را به دوبی فرستاد و در آنجا هم بابت خدمات فساد و فحشایی که می‌دادم برای الکس درآمد کسب می‌کردم. شبکه در دوبی یک مدیر اصلی (صوفی) داشت که تمامی دختر‌ها زیر نظر او کار می‌کردند و در اصل او زنان و دختران شبکه را در دوبی تحویل می‌گرفت و پول‌های کسب شده از راه ارائه خدمات فساد را به حساب الکس واریز می‌کرد. 

این شبکه که با یک عنوان صوری در بین دانشجویان دختر برای یافتن موقعیت بهتر کار خود را ادامه میداد و آنها را بعد از جلب اعتماد به آغاز سفری مملو از فحشا هدایت می‌کرد.

الکس فقط در کار قاچاق انسان نبود او با باندهای بزرگ غمار و مواد مخدر نیز مشارکت و همکاری داشت.

او که سال 62 از ایران با اولین شکایت خارج شده بود بعد از پیگیری‌های بسیار به ایران بازگردانده شد و پرونده وی در بررسی قوه قضاییه قرار گرفت که بعد از 4 سال امروز 30 اردیبهشت سال 1402 در پی تایید رای الکس در دیوان عالی کشور، بامداد امروز، حکم شهروز سخنوری ملقب به الکس، پس از طی تشریفات قانونی اجرا و وی به دار مجازات آویخته شد.

در صفحات مجازی فعالین رسانه چه می‌گذرد

این اتفاق که تمام موضاعات آن برای همگان واضح است از سوی معاندین طور دیگری بیان شد و در صفحات مجازی خود برای الکس نوشتند:

شلر حقانی‌فر خبرنگار معاند با ایران در توییت خود با اشاره به این که الکس را با هفت اعدامی مواد مخدر اعدام کردن سعی در جهت دهی حکم اعدام وی داشت نوشت:

رسانه

بهروز عزیزی، فعال رسانه‌ای در توییت خود در اظهاراتی عجیب این اعدام را به مسائل اقتصادی ربط داد و نوشت:

رسانه

کاملا مشخص است که این موضوع ربطی به اقتصاد و سیاست ایران ندارد. در اعترافات افراد آمده است که همه این دختران به بهای دیده شدن پا به این سفر ننگین گذاشته‌اند. نظرات عجیب رسانه‌های معاند صدای مخاطبین انقلابی را درآورد.

مهدی پناهی، روزنامه‌نگار، با بیان سو استفاده از سادگی برخی دختران به اسم تحصیل در خارج از کشور، این موضوع را به برهنگی در انقلاب زن زندگی آزادی ربط داد و نوشت: 

رسانه

یکی دیگر از فعالین رسانه‌ای با اشاره به حمایت سلبریتی ها از قاتلین به طنز نوشت:

رسانه

علی مختارزاده فعال توییتری دیگری با تشکر از قوه قضاییه نوشت:

رسانه

یکی از کاربران توییتری با اشاره به این موضوع که دختران را به وعده پول از ایران میبردند و برده جنسی میکردند نوشت:

رسانه

طاها عسکری دیگر فعال رسانه ای با تیتر دلال دخترها اعدام شد نوشت:

رسانه

یکی از کاربران توییتری نیز با اعلام خبر این اعدام، به حمایت براندازان از قاتلان و قاچاقچیان پرداخت و نوشت:

رسانه

علیرضا زادبر پژهشگر و فعال رسانه‌ای با شاره به این که مراقب باشید جای جلاد و مظلوم عوض نشود نوشت:

رسانه

مراقب ذهن خود باشید

اگر اطلاعات کافی داشته باشید و وعده افراد کلاه بردار را باور نکنید، شاید هیچ گاه در دام شیادانی همچون الکس نیوفتید. اگر با دقت بیشتر و نگاه به اخبار موثق بر بار اطلاعاتی خود بی‌افزایید دیگر با اشک تمساح‌های افرادی چون تهمینه میلانی، حمید فرخ‌نژاد و علی کریمی‌ها فریب این افراد مظلوم نما را نخواهید خورد. شهرت و دیده شدن را می‌توانید با تلاش در حرفه و مهارت خود بدست بیاورید تا اینکه یک شبه ره صد ساله را طی کنید!