بهرام رادان: ما باید برای سینما ارزآوری کنیم/ حامد بهداد: وظیفه سینماگران ایجاد امید است

سینماگران در دیدار با معاون رئیس جمهور از دغدغه‌های مادی و معنوی خود و مردم جامعه و همچنین از نیازهایی که نسل آینده با آن مواجه است سخن گفتند.

بهرام رادان: ما باید برای سینما ارزآوری کنیم/ حامد بهداد: وظیفه سینماگران ایجاد امید است
151362

شست مشترک داود منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی کشور و جمعی از تهیه کنندگان، کارگردانان، بازیگران سینما و نمایندگان صنوف سینمایی‌ در محل ساختمان برنامه و بودجه برگزار شد.

در این صحبت‌های بهرام رادان و حامد بهداد رنگ و بوی امیدآفرینی و حرکت رو به جلو بود بیشتر از سایر همکارانشان قابل توجه بود.

بهرام رادان بازیگر سینما عنوان کرد: ما به عنوان صنعت سینما باید فضای تبلیغات داشته باشیم در آن صورت بروکراسی آنقدر هم پیچیده نبود و شاید هم یک صفر به رقم درآمدی سینما بیشتر می شد و دغدغه ها کمتر بود. کشور ترکیه اشتراکات فرهنگی بسیاری با ما دارد و با کشورهای دیگر به صورت قراردادی ، فیلم تولید میکند و در بازار پیچیده ای فعالیت می کند. امیدوارم روزی در زمینه ارزآوری و سود در سینما حرف بزنیم . یک میلیارد مسلمان در دنیا داریم و با تولیدات سینمایی برای آن‌ها می‌توانیم برای کشور ارزآوری داشته باشیم

حامد بهداد بازیگر سینما گفت: شاید تعدد این گلایه ها حتی برای دقایقی ما را بی‌حس کند ولی از حساسیت بالایی برخوردار است. ما کارگر معدن نیستیم و هنرمندیم و رابطه نزدیک و تنگاتنگ با مردم داریم . خواهش میکنم این حرف ها را باور کنید که حقیقت دارد. این دنیا جهان زشتی است و ما هنرمندان و سینماگران باید در آن امید تولید کنیم.