این نوشیدنی با سرطان کبد مبارزه میکند
به گزارش جهت، محققان در تازهترین پژوهش خود دریافتند، مصرف قهوه به میزان قابل توجهی میتواند ریسک ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد. طبق آخرین یافتهها، قهوه میتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد، ششمین سرطان شایع در جهان کمک کند. دادههای صندوق تحقیقات جهانی سرطان نشان میدهد که تقریباً ۸۰۰ هزار نفر در […]

به گزارش جهت، محققان در تازهترین پژوهش خود دریافتند، مصرف قهوه به میزان قابل توجهی میتواند ریسک ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد.
طبق آخرین یافتهها، قهوه میتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد، ششمین سرطان شایع در جهان کمک کند.
دادههای صندوق تحقیقات جهانی سرطان نشان میدهد که تقریباً ۸۰۰ هزار نفر در سال ۲۰۱۲ مبتلا به سرطان کبد تشخیص داده شدهاند.
مطالعه منتشر شده در مجله «BMJ Open» نشان داد، افرادی که قهوه مینوشند (هم کافئیندار و هم بدون کافئین) کمتر در معرض سرطان سلولهای کبدی، رایج ترین شکل سرطان کبد هستند.
برای این مطالعه، محققان دادههای جمع آوری شده از ۲۶ مطالعه را که بیش از دو میلیون نفر در آن شرکت کردند، بررسی کردند. در پایان ، آنها نتیجه گرفتند که مصرف منظم قهوه می تواند سیروز و سرطان کبد را به روشی «وابسته به دوز» کاهش دهد. یعنی هرچه بیشتر قهوه بنوشید برای کاهش خطر سرطان کبد بهتر است.
یک فنجان قهوه با ۲۰ درصد کاهش خطر، ۲ فنجان در روز با ۳۵ درصد و ۵ فنجان قهوه در روز میتواند نیمی از ریسک خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد.
به گفته کارشناسان بهداشتی، علل مختلفی مانند هپاتیت C، هپاتیت مزمن، سیروز، سم قارچی آفلاتوکسین، چاقی، بیماری ذخیرهای آهن و مصرف الکل میتوانند زمینه بروز این سرطان را فراهم سازند.
نظرات
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
از ارسال نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد خودداری کنید.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نماييد.
نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.