استفاده دولت لهستان از جاسوس افزار اسرائیلی پگاسوس

دادگاهی در لهستان تایید کرد که دولت سابق این کشور برای دستیابی به مقاصد خود از جاسوس افزار اسرائیلی پگاسوس استفاده کرده است.

استفاده دولت لهستان از جاسوس افزار اسرائیلی پگاسوس
152097

در سال ۲۰۲۲، کمیته تحقیق پارلمان اروپا، استفاده حداقل ۱۴ کشور عضو اتحادیه اروپا، از جمله لهستان از جاسوس افزار پگاسوس شرکت صهیونیستی NSO را در اروپا تایید کرد.

این کمیته اکنون پس از یک تحقیق یکساله اعلام کرد که از این نرم افزار جاسوسی برای نظارت، ارعاب و بی اعتبار کردن مخالفان، روزنامه نگاران و جامعه مدنی در بخش‌هایی از اتحادیه اروپا از جمله لهستان استفاده شده است.

جاسوس‌افزار‌های رژیم صهیونیستی یکی از محصولات اصلی است که این رژیم به دولت‌های غربی ارائه می‌دهد. جاسوس‌افزار پگاسوس محصول لورفته و بی‌آبروی صهیونیستی است که حالا بیشتر در بازی‌های سیاسی سران قدرت اروپایی استفاده می‌شود.

به دنبال تغییر دولت در لهستان و سر کار آمدن دونالد تاسک، حالا آن‌ها برای بی‌اعتبار کردن دولت قبلی نام پگاسوس را می‌برند. اما واقعیت این است که همه آن‌ها در این زمینه کارنامه تاریکی دارند و تجربه نشان می‌دهد که در همین حالا محصولات جاسوس‌افزاری جدید و ناشناخته صهیونیستی توسط مقامات اروپایی در حال استفاده است.