ادعاهای علی دایی کذب از آب درآمد/ آیا تشویش اذهان عمومی این بار هزینه دارد؟

ادعای علی دایی درباره ساخت ورزشگاه بصره توسط سپاه کذب بود و این پروژه توسط یک شرکت آمریکایی ساخته شده است. آیا دستگاه قضا به این دروغ‌پراکنی رسیدگی خواهد کرد؟

ادعاهای علی دایی کذب از آب درآمد/ آیا تشویش اذهان عمومی این بار هزینه دارد؟
234166

به گزارش جهت پرس؛ ورزشگاه بصره اینترنشنال را شرکت آمریکایی ۳۶۰ ارکیتکچر ساخته است. هزینه اش هم ۵۵٠ میلیون پوند بوده که آن را هم دولت عراق پرداخته است.

اگر ورزشگاه بصره و ایران را در گوگل جستجو کنید به تارنمای لجن‌پراکن ایران‌وایر می‌رسید که در یک مقاله سراسر موهوم و بدون حتی یک خط ارجاع ساخت چندین و چند ورزشگاه را به سپاه پاسداران منتسب کرده!

از دلایل این انتساب‌ها، مثلا این است که مهدی تاج از این ورزشگاه دیدن و تمجید کرده است!

خلاصه به جز تارنمای ایران‌وایر و علی‌ دایی که احتمالا متاثر از ایران‌وایر است، این خبر سراسر کذب هیچ منبع دیگری ندارد و حتی خلاف داده های ویکی پدیا و تارنمای خود این ورزشگاه است.

رسانه‌های اصلاح‌طلب هم که «مترصد» فرصت برای هجمه و سیا‌ه‌نمایی علیه حاکمیت هستند، بدون صحت‌سنجی، افاضات علی دایی را بازنشر می‌کنند.

آیا دستگاه قضا باز هم چشم بر دروغ‌پراکنی دایی می‌بندد یا این بار تشویش اذهان عمومی جامعه مجازات،دیا حداقل بازخواست خواهد داشت؟