شناسه: 36498
طبق آمار رسمی واکسیناسیون؛

تنها دو درصد از جمعیت ارمنستان علیه کرونا واکسینه شده‌ اند/ گلایه مقامات ارمنی از عدم تمایل مردم به واکسیناسیون/ چرا واکسن کرونا در ارمنستان زیاد است؟

آمار رسمی واکسیناسیون در ارمنستان حاکی از آن است که تنها دو درصد از مردم این کشور تا کنون واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. این موضوع گلایه مقامات ارمنی را به همراه داشته است.
به گزارش جهت پرس، 

به نقل از نیویورک تایمز،  تعداد کسانی که تا امروز در ارمنستان یک دز واکسن دریافت کرده‌اند، حدود هفتاد و پنج هزار نفر بوده است که تنها دو درصد از جمعیت سه میلیون نفری این کشور را شامل می‌شود.  همچنین تعداد کسانی که به‌طور کامل واکسینه شده‌اند، یعنی هر دو دوز را دریافت کرده‌اند نیز تنها «نیم درصد» است. 

تصویر
 نرخ واکسیناسیون

رسانه‌های ارمنستان، علت اصلی پایین‌بودن نرخ واکسیناسیون در این کشور را نگرانی مردم از عوارض واکسن‌های کرونا عنوان کرده‌اند. آن‌ها در گفتگو با رسانه‌های محلی، به‌ویژه نسبت به عوارضی مانند لختگی خون بعد از تزریق واکسن آسترازنکا ابراز نگرانی می‌کنند.

 پایین‌بودن نرخ واکسیناسیون در این کشور موجب گلایه مقامات این کشور شده است.

هفته گذشته «نیکول پاشینیان»، نخست وزیر ارمنستان و سایر مقامات ارشد، جلسه‌ای پیرامون راه حل‌های مقابله با عدم استقبال مردم از کمپین واکسیناسیون دولت برگزار کردند. در این جلسه پاشینیان از این که درصد کمی از مردم ارمنستان در دو ماه و نیم گذشته دز اول یا دوم واکسن ویروس کرونا دریافت کرده اند، گلایه کرد.

وی در ابتدای جلسه بیان کرد:« ما تاکنون کمتر از هشتادهزار شهروند واکسینه شده داریم که رقم بسیار کمی است. باید بتوانیم این موضوع را حل کنیم. برای بالا بردن این شاخص به سطح مناسب ، باید کارهای زیادی در درجه نخست در زمینه روابط عمومی انجام شود.»

پاشینیان پیش ازین با تزریق واکسن کرونا و اظهاراتی مبنی بر نداشتن هیچ‌گونه عوارض، تلاش کرده بود تا ترس و نگرانی مستمر مردم از عوارض جانبی طولانی مدت واکسن را برطرف سازد.

دولت ارمنستان تاکنون  «دویست هزار» دز واکسن تولید شده توسط روسیه ، چین و شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا وارد کرده است.

تصویر
 نرخ واکسیناسیون

در روزهای گذشته کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت گفته بود در برخی از کشورهای همسایه ما از جمله ارمنستان از واکسیناسیون علیه کرونا استقبال نشده است. از آنجایی که این واکسن‌ها تاریخ مصرف دارند،  به توریست‌هایی که به آنجا سفر می‌کنند، تزریق می‌شود.

منبع: فارس

برچسب ها

ثبت دیدگاه

ریحانه بهشتی | پنجشنبه, 04/17/1400 - 08:39 | | پاسخ | پیوند ثابت
گویا هدف جذب توریست و کسب درآمد هست تا واکسینه ...