اقتداری از خرمشهر تا ناو گروه 86 برای سربلند ماندن ایران
امروز 3 خرداد مصادف با آزاد سازی خرمشهر، این اتفاق مهم با موفقیت عملیات بیت المقدس به سرانجام رسید. برای آزادی این سرزمین مقاومتها و رشادتهای بسیاری صورت گرفت تا ایران امروز در سربلندترین وضعیت ممکن خود در منطقه قرار بگیرد. این اقتدار حاصل صبوری مادران و پدرانی بود که با حمایت از فرزندان خود این دلیر مردان را به عرصه جنگ فرستادند تا با جانفشانیهای خود ایرانی آزاد را برای مردم به ارمغان بیاورند. صبوری و رشادتهای خانوادهی شهدا و تاثیر بانوان در به ثمر نشستن این پروزی نکتههایی بود که از دید اصحاب رسانه و فعالان مجازی دور نماند و در خصوص این شیر زنان ایرانی و رشادتهای جوانان ایرانی در صفحات خود مطالبی را منتشر کردند.





یکی از کاربران فضای مجازی با یادآوری اینکه این رشادتها و حفظ خاک سینه به سینه از نسل جنگ و انقلاب به جوانان امروزی رسیده درخصوص ناو گروه 86 و دور 8 ماه این جوان مردان نیروی دریایی ارتش در صفحه توییتری خود نوشت:

ما این ایران سربلند و قیور و این ایران در آرامش را قدردان شیر مردانی هستیم که به دست مادران انقلابی این مرز و بوم تربیت شدهاند تا این انقلاب به دست نا اهلان نیوفتد.
ثبت دیدگاه