رئیسمجلس شورای اسلامی در ارتباط ویدیویی با اردوی تیم ملی در قطر از تلاش بازیکنان تیم ملی و کادر فنی در بازی با ولز قدردانی کرد و گفت: تلاش ۱۰۰ دقیقهای بازیکنان دل همه مردم را شاد کرد و از همه شما سپاسگزارم.
یکی از فعالان رسانهای درباره عزاداری مصلحتی مزدوران و اغتشاشگران نوشت: عدهای به بهانه اینکه مردم عزادار هستند به بازیکنان تیم ملی حمله کردند که چرا وقتی مردم عزادار هستند شادی میکنید درحالی که خودشان بعد از پیروزی انگلیس از ایران رقص و پایکوبی داشتند.
یک فعال رسانه درباره حرکت تحسین آمیز در توییتر نوشت: هواداران ایرانی پس از پایان دیدار مقابل ولز ورزشگاه احمد بن علی را تمیز کردند، نمونه های خارجی این حرکت همیشه مورد توجه خود تحقیران داخلی بوده است.
یکی از کاربران توییتری با انتشار فیلمی از یک روحانی در حال پخش شیرینی بعد از برد ایران نوشت: اقدام زیبای یک روحانی در قم، یک روحانی بعد از برد تیم فوتبال ایران شیرینی پخش میکند.
مدیر مسئول «کیهان در یادداشتی با تیتر «حرف مرد یک کلام نیست!»نوشت: بر خودلازم میدانیم که آنچه بهگلایه در«روتیتر»تیتریک کیهان سهشنبه اول آذر آورده بودیم را اصلاح کنیم وتقدیر فراوان خود از تیم ملی کشورمان را ابراز داریم.
فوتبال فراتر از ورزش یک پدیده اجتماعی و از اختراعات شگفت بشر است. می تواند برای جوامع غم و شادی بیافریند. روح جمعی آنان را متجلی و متبلور کند و داشته های ولو پنهان یک ملت را آشکار کند.
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات پس از پیروزی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران برابر ولز به صورت خانوادگی به خیابان آمد و در کنار مردم پیروزی تیم ملی را جشن گرفت.