وزیر کشور با بیان اینکه لایحه اشتغال پایدار مرزنشینان آماده ارائه به صحن مجلس است گفت: تقویت اقتصاد و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینی از جمله اهداف مهم این لایحه است.
وزیر کشور درباره لایحه ساماندهی تجمعات گفت: دولت بر اساس رویکرد و اصول اخلاقی و قانونی خود تجمعات و تظاهرات قانونمند و هدفمند را قابل قبول میداند و درصدد ساماندهی آنهاست.
وزیر کشور در حکمی معاون سیاسی این وزارتخانه را به عنوان رئیس ستاد انتخابات کشور برای برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری منصوب کرد.
وزیر کشور با اشاره به خبر کذب دستگیر شدهگان مسمومیت مدارس گفت: حجم زیادی از دانش آموزان و بالای ۹۰ درصد، عارضهشان مربوط به عامل خارجی نبوده و ناشی از استرسهای طرح این موضوع رخ داده است.
هفته گذشته زمین لرزهای به بزرگی ۵.۹ درجه ساعت ۹ و ۴۴ دقیقه شنبه شب ( ۸ بهمن ۱۴۰۱ ) شهر خوی در شمال آذربایجانغربی را لرزاند که بلافاصله اعضای دولت، نیروهای ارتش و سپاه و گروههای جهادی در میدان حادثه حضور یافتند.
مولد سازی داراییهای دولت به این معناست که دولت اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایینی دارد و سالها رها شده و استفاده مطلوبی از آن صورت نمیگیرد را شناسایی کند تا این اموال بهینهسازی شود.
احمد وحیدی از پایان عملیات امداد و نجات در زلزله خوی خبر داد و گفت: اکنون در مرحله اسکان اضطراری هستیم که در این خصوص نیز اقدامات قابل توجهی انجام شده است.
یکی از کاربران توییتری با انتشار عکس وزیر کشور در مناطق زلزله زده خوی نوشت: وزیر کشور ساعت 3 صبح رفته منطقه زلزله زده و همه رو به خط کرده برا کمک رسانی! شما یادتون نمیاد زلزله سرپل ذهاب، وزیر روحانی سه هفته بعد تازه یادش افتاد زلزله اومده و خونه مردم خراب شده رفت برا بازدید.