موضع شهرداری تهران نشان میدهد که این نهاد، مبارزه با فساد در شهرداری را در دستور کار قرارداده و نسبت به مقابله با آن اقدام کرده است ولی جریانات سیاسی به دنبال تخریب این اقدامات هستند.
شاید ژاپنیها روزی بتوانند از میزان صداقت اسحاق جهانگیری در بیان حقایق، اقدام به تولید انرژی الکتریکی پاک کنند، هر چند این هدف طی آینده نزدیک، در دسترس نخواهد بود.
اخیرا محسن رنانی فعال سیاسی_اقتصادی در نوشتهای به نتایج اغتشاشات اخیر پرداخته و حاکمیت را نزدیک به سقوط معرفی کرده است اما آیا این ادعا برای اولین بار است که توسط او مطرح می شود؟
تروئیکای اروپایی چهار سال قبل که دولت آمریکا رسما از برجام خارج شد، ابتدا به ایران قول دادند که تعهدات برجامی را به اجرا میگذارند و چندماه تیم روحانی و ظریف را معطل کردند تا اقدام آمریکا را مقابله به مثل نکند.
اصلاحطلبان نیز مانند خاتمی فهمیده بودند چیزی از او باقی نمانده که به درد خرج کردن و سرمایه جمع کردن بخورد، تنها یک چیز از خاتمی مانده بود. از خاتمی تنها نام و جانی باقی مانده بود که باید به موقع خرج میشد.
چند وقتی می شود که بحث طرحی با عنوان «مجازات اظهارنظرهای غیرکارشناسی» در فضای مجازی داغ شده و مخالفان و موافقان جدی را نیز دارد. یکی از کاربران فضای مجازی در این خصوص نوشت: در همه جای دنیا اظهار نظر های بی منبع و من درآوردی محکوم است!
براندازانی که امروز مخالف اعدام قاتلان و قمه کشان هستند، خودشان از لخت کردن پلیس و قتل آدم های بیگناه دریغ نکردند اما ریشه این مخالفت های براندازان از کجا بروز پیدا کرد؟
نمیشود ایرانیهایی را که از باخت تیم ملی فوتبال کشورشان خوشحالی کردند هموطن خود دانست، چه برسد آنها که قلب جوانان ملی پوش وطن را هدف گرفته و بیشرف خطابشان کردند.
رشیدیکوچی گفت: بسیاری از خواستههای مردم معترض در حوزه معیشت، رفاه و امکانات اولیه بحق است. من با دانشجویان گفتوگو کردم و در بسیاری از موارد با آنها همنظر بودم.