حتی اگر کیفیت خودروهای داخلی افتضاح باشد، قدرت تخریبی سیل نادیده گرفته شود و هدف جناب نماینده نیز استفاده از روش طنز تلخ برای نقد خودروسازان بوده باشد (نه مسخره کردنِ تمام دارایی احتمالی یک خانواده مصیبت زده)، این شیوه توییت زدن (به سبک کاربران عادی، بدونِ مسئولیت و روزمره نویس) لااقل در شأن یک نماینده مجلس بنظر نمیرسد!
مهدی پناهی، فعال رسانهای در توییتی کنایهآمیز نوشت: برخی که در عزای خودشان هم بجای تلاوت قرآن و ... موسیقی میگذراند و به اصطلاح غمشان را با شادی سر میکنند؛ به برخی دیگر که حتی در ولادت هم روضه میخوانند میگویند حرمت عزای متروپل را نگه نداشتید.
با اعلام برنامهی پرویز پرستویی برای حضور در آمریکا، موجی رسانهای با عنوان ضرورت بازداشت وی از سوی کاربران وابسته به ضد انقلاب به راه افتاده است. کاربران یاد شده با طرح مسئله حمایت پیشین پرستویی از مشی و شخصیت سردار قاسم سلیمانی، میکوشند تا افبیآی را به دستگیری او در زمان حضورش در آمریکا ترغیب نمایند.
کاربر فعال مجازی نوشت: "گردنگیر" اگه یه آدم بود قطعا رئیسی میشد،۵۲ هزار میلیارد بدهی دولت روحانی رو تسویه کرده، یه "ناهار خوردی" هم دست اصلاح طلبا داده که چندماه ازش نون درمیارن.
سعید جلیلی عضو شورای عالی امنیت ملی کشور در حساب توییتر خود نوشت: حتما نباید هزینه داد که به تجربه رسید؛ امروز خوش باورترین افراد به آمریکا، اعتراف می کنند که دیگر نمی شود به آنها اعتماد کرد.
کاربرفعال توییتری نوشت: وزارت کار و رفاه اجتماعی و شرکت ها و هلدینگ های زیرمجموعه اش مامن و آشیانه اصلاح طلبان بوده است.حقوق های نجومی و رانت های عجیب و پاداش های هنگفت.استیو جابز هم وزیر کار می شد، همین هجمه وهجوم علیه اش برپا میشد.
تاریخ، تجربه و رفتارشناسی آمریکا نشان داده است که به سیاستمداران و حاکمان آمریکا نمیتوان اعتماد کرد. برای ما ملاک هرگونه قضاوتی، مشاهده رفتار عملی آمریکا خواهد بود.
محمود واعظی در توییتی نوشت: آنچه از دیدار رئیسجمهور سابق با مقام معظم رهبری در رسانهها و فضای مجازی منتشر شده است، صرفا گمانهزنی اهالی سیاست و اصحاب رسانه است.