علی کریمی و عده دیگری از سلبریتیها در صفحات مجازی خود اعلام کردند که به رضا پهلوی به عنوان رئیس دوران گذار وکالت میدهند تا امور کشور را به دست بگیرد و این ماجرا باعث واکنشهای جالبی بین کابران توییتری شد.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به مالکیت رسانه ملی بر آثار تولیدی گفت: در ارتباط با برنامههایی که از قبل تهیه شده و هزینههایی برای آنها صرف شده، در اختیار سازمان قرار دارد نه افرادی که در این برنامهها در قالبهای مختلف ایفای نقش کردهاند.
از دید ابراهیم فیاض جامعهشناس نتیجه حذف متفکران و فیلسوفان در ادوار مدرن و پستمدرن سیاست بود که باعث شد مبادلهای از پول در ازای اعتبار میان سیاسیون و سلبریتیها برقرار شود.
آرش حیدئری معتقد است «سلبریتیسم» نمود تجمیع تناقضهای جامعه است که در زبان رسمی وجودشان به رسمیت شناخته نمیشود و برای شنیده شدن ، فضایی بهوجود میآید تا سلبریتی به شکل خیالی صدای این نیروها باشد.
این روزها سلبریتیهایی که خودشان آمر اغتشاشات اخیرند، هشتگ «نه به اعدام» را داغ کردهاند. اهداف شریعت اسلام از اعدام مجرمان اما، انتقامجویی نیست و میخواهد جلوی قتلهای بیشتر را بگیرد.
این روزها خبر اعدام قاتلیت شهدای اغتشاشات در خبرها منتشر میشود، آدمهایی که به تبعیت از حرف سلبریتیها و جو فضای مجازی به قاتل تبدیل شدند، در فضای مجازی خواستار محکومیت این افراد شدند.
تروریستهای مجازی و دولتهای غربی و رسانههای لندنی حامیان آنها هیاهوی زیادی علیه مجازات قانونی آشوبگران راه انداختند و هشتگ «نه به اعدام» زدند، با آنکه خودشان در رسانههایشان آموزش تروریسم میدادند.
متاسفانه سلبریتیها در فضای مجازی بدون اینکه مسئولیتی را متوجه خود بدانند هر دروغ را منتشر میکنند که موجب شد طرحی در مجلس برای قانونمند کردن سلبریتیها در فضای مجازی تدوین شود.
بهرغم دستور رئیس قوه قضاییه درباره اظهارات کذب و بدون سند اشخاص، تعدادی از چهرههای معروف محتوای دروغ منتشر کرده بودند، همچنان بدون جبران خطای خود به این کار ادامه میدهند.
سیدعلی موسوی از کاربران توئیتر با انتشار تصاویری از هنرمندان در جام جهانی گذشته نوشت:"یادی کنیم از اعزام بازیگران ایرانی به جام جهانی فوتبال های قبلی (برزیل و روسیه)"
آنها همسو با فیکنیوزها فکر و روان جامعه را تحت تاثیر قرار داده و به هم میریزند و در مسیر بیاعتمادسازی و خشمگین کردن جامعه گام برمیدارند. آنها همسو با رسانههای معاند، با بزرگنمایی دامنه اغتشاشات و ضریب دادن به آن، روح و روان جامعه را هدف قرار دادهاند.
اتفاقی که موجب شد ناآرامیها اخیر ایران ادامهدار باشد رسانهها بود، با وجود محدود کردن اینترنت باز راهی برای ارتباط و ادامهدار شدن شایعات بود، کارشناسان رسانه با بررسی واکنشهای مجازی این جنگ را جنگ جهانی رسانهای قلمداد کردند.