رهبر انقلاب: یک روزی بود زمان امام نه اینترنت بود نه ماهواره ها به این شکل بود، آنجا امام می گفت دشمن با قلم با شما مبارزه می کند... امروز بحث فضای مجازی است. بحث ماهوارهها است. جنگ روانی است؛ جنگ روانی همهگیر و همهجایی. نگذارید جنگ روانی دشمن در کشور تاثیر بگذارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی: یکی از مهمترین وظایف همهی ما پرهیز از ناامیدسازی مردم است. گاهی یک کسی یک جوری حرف میزند؛ چه در سخنرانی، چه در صحبتی مانند آن، چه حالا در فضای مجازی که دیگر یک چیزِ بی حد و مرز و عجیب و غریبی شده است که شنونده و مخاطب ناامید میشود؛ ما نباید اجازه بدهیم ناامیدی وارد میدان بشود.
رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان: مطالبهگری شما باید بهگونهای باشد که هم در بیان صورتِ مسائل و هم در مقام ارائه راهحلها، با دشمن مغرض، مخرج مشترک پیدا نکنید.
امروز تهدیدهای فضای مجازی وجود دارد که ده سال پیش به این صورت وجود نداشت و ممکن است چند سال بعد تهدیدهای دیگری از همین قبیل به وجود بیاید؛ افرادِ بافکرِ ما بنشینند و با استفادهی از خرد جمعی و پژوهشهای دانشگاههای ما اینها را پیشبینی کنند.
جِهاد تَبیین به معنی روشنگری از روی کار علمی و تحقیقی، بهمنظور مقابله با دشمن و وسوسههای او دانسته شده است. نخستینبار، این اصطلاح را آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت سال ۱۳۹۵، بهکار برد و در آذر سال ۱۴۰۰ به تبیین و بررسی آن پرداختند.
من تعجّب میکنم از بعضیها که خودشان به وسیلهی انتخابات به یک جایی رسیدهاند، همینها انتخابات را زیر سؤال میبرند؛ چطور آن وقتی که انتخابات به نفع شما است، صحیح و متقن است، امّا آنجایی که به نفع شما نیست، انتخابات میشود خراب؟
همانطور که جنگ سخت به هیئت اندیشهورز برای ترسیم و تعیین حدود این کار که چه کسی برود، کِی برود، چهجوری برود احنیاج دارد جنگ نرم نیز به آن احتیاج دارد که یک عرصهی بسیار وسیعی است و روزبهروز هم با گسترش این فضای مجازی دارد گستردهتر میشود و خیلی هم خطرناکتر از جنگ سخت است.
دشمنان ما از طریق مختلف برای اینکه روی نقطه هویت مستقل فرهنگی زن مسلمان بتوانند اثر گذار باشن تلاشها کردند، که نتیجه عمقیم است. آنچه که من را حساس میکند این است، از دهان برخی خواص، کلمه حجاب اجباری مطرح میشود این یعنی، ناآگاهانه یک عدهای همان خطی را دنبال میکنند که دشمن نتواسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند.
رهبرانقلاب: متأسّفانه امروز در فضای عمومی، در فضاهای مجازی، توهین به یکدیگر، تهمت زدن به یکدیگر از سوی جمعی رایج شده است؛ کارشان به کشور و به فضای عمومیِ کشور صدمه میزند؛ بعضی از اینها گناه کبیره است. بایستی روح وحدت و روح اهتمام باشد.